Nene Hatun Anaokulu
Varsaklar Mahallesi Söğüt Sk. No.17 KOZAN/ ADANA

VİZYON

Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini uygulayarak yaratıcı bireyler yetiştirmek. * Okul öncesi eğitimi eğitimin önemli basamağı haline getirmek. * Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek. * Alanımızda örnek gösterilen bir kurum olabilmek. YEMEK LİSTESİ | 09.10.2012 09:39:00 YEMEK LİSTEMİZ DOKÜMANLARIN İÇER... ***

MİSYON

* Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yurt ve bayrak sevgisi olan, gelişmeye açık manevi ve kültürel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. * Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim anlayışı benimsemek. * Rahat, güvenli, huzurlu, ilgi çekici uyarıların olduğu bir ortamda öz güveni yüksek kendisine ve çevresine saygılı, yaşama bağlı mutlu bireyler yetiştirmek. * Çocukların yaparak, yaşayarak, kendini baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri eğitim ortamı hazırlamak. * Tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çocuk için,çocuklarla birlikte, çocuklardan yana kullanmak.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ